lunes, 27 de abril de 2015

Liga, xornada 33: Celta 2 - R. Madrid 4

O Celta dálle unha lección de como xogar ao fútbol a un equipo que só sabe xogar á contra e meter goles de rebote e que conseguiu gañar unha vez máis grazas ás axudas arbitrais. ¡Hasta los huevos, estamos hasta los huevos...!.
Os dous penaltis non sinalados polo ladrón, con nocturnidade e aleivosia, Perez Montero
Baño absoluto do Celta que aos nove minutos xa se adiantara no marcador con gol de Nolito, que controla na esquerda vaise de dous defensas (máis ben déixaos en evidencia) e bate a Casillas de disparo raso. Aos 15 minutos o R. Mandril empata cun balón que queda morto na área tras un rebote. O Celta seguía dominando pero o R. Mandril dáballe a volta ao marcador noutra xogada de churro na que "Chicharrito" a quere deixar co peito, dálle mal e sáelle unha parede perfecta, cagada absoluta. O Celta seguiu ao seu e cinco minutos despois Orellana dáballe un pase a Santi Mina que deixa en evidencia a Marcelo e no man a man volve bater a Casillas. Outra gran xogada do Celta con pase de Orellana para Larrivey e o seu disparo o para Casillas. O Madrid puido empatar nunha contra precedida por unha falta sobre un xogador do Celta que o colexiado non quere pitar pero o disparo de Cristiano "piscinas" Penaldo estrélase no pau. No minuto 44 a super cagada, Krohn-Dehli perde un balón no seu campo o esférico chega a James "Infravalorado" Rodríguez que dispara o balón pega en Fontás, cambia a traxectoria e se coa na meta de Sergio. Nada máis comezar a segunda metade penalti sobre Nolito que o árbitro non pita. A continuación penalti de libro de Toni "non me quixo o Barça" Kroos sobre Orellana que o colexiado ao lado non pita (curiosamente este SINVERGÜENZA pitou 10 veces ao R. Mandril e gaño as 10, a maioría con polémica). O cagón de Europa só saía á contra e seguía encerrado na súa área co Celta pasándoo por enriba e foi entón cando o árbitro decidiu pitar faltas cada vez que un xogador do Celta se achegaba a un do R. Mandril pero o colmo foi cando manda saír do campo a Larrivey porque tiña sangue na camiseta e non o deixou entrar durante case 3 minutos porque non lle salio dos ovos e enfriou o partido xa que con 10 o Celta tivo que baixar a presión. O R. Mandril marcaba o cuarto nun pase longo que sorprende á defensa do Celta. O Celta realiza en cinco minutos un carrusel de cambios Bongonda, Charles e Pablo Hernández entraban por Orellana, Larrivey e Santi Mina. Despois os que presumen de equipo de categoría quitou dos xogadores de ataque e meteu dous defensas máis (Pepe "o asasino do Xetafe" e Alvaro "cono de ouro" Arbeloa) e rematou o partido con 6 defensas. As últimas do árbitro foi amoestar a Krohn-Dehli tras Sergio "que listo son que me acabo de sacar a ESO" Ramos montar unha tangana por non tirar o danes o balón fóra cando eles non o tiraron antes, non o amoesto porque senón teríao que ter expulsado. E xa para rematar, Larrivey tivo que esperar preto de tres minutos para que o deixase entrar ao campo pero a Kroos déixao entrar en segundos atacando o Celta por esa banda, incrible.

FICHA:
[2] Celta de Vigo: Sergio; Hugo Mallo, Cabral, Fontás, Jonny; Augusto, Krohn-Dehli; Santi Mina (Pablo Hernández, 74'), Orellana (Bongonda, 69'), Nolito; e Larrivey (Charles, 73').
[4] Real Madrid: Casillas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Kroos, Illarra, Isco (Jesé, 81'), James Rodríguez (Arbeloa, 84'), Ronaldo e Chicharito (Pepe, 74').
Colexiado: Pérez Montero, atraco a man armada. Amonestou a Jonny, Krohn-Dehli e Orellana polo Celta e a Sergio Ramos e Carvajal polo R. Madrid.
Goles: 1-0, Nolito (9'). 1-1, Kroos (15'). 1-2, Chicharito (23'). 2-2, Santi Mina (27'). 2-3, James Rodríguez (44'). 2-4, Chicharito (68').
Estadio: Balaídos, 25.274 espectadores.